FORTITUDE GOLD

FORTITUDE GOLD

Sunday, April 20, 2008

:: PoLL ::

Tempoh mengePOLL dah tamat(stakat ini), inilah keputusan nya.. thanx pada yang mengundi.. korunk memang supportive... better dri yang melancarkan kempen batu api ala2 boikoit poll ini.thanx gakz kt set2 yang melancarkan kempen itu...saye hargai...coz anda/kalian juga, antara yang 'terlibat' dlm acara sendiri.


yerlah kan, orang2 kita nih mmg suka sangat boikot memboikot nih, yang membuta tuli lak tuh. orang boikot, dia pon nak gak. orang listkan kan barang tuk dibanned, dia pon sama gak.. walhal xtau ape2 info pon.


nih adalah khas tuk yg suke jadi pakTURUT. kalo btul nk boikot segala. kenapa masih guna agik blender philips? bath stuffs guna gak dri apa yang ade kt boikot list. BUANG jer laaa, beli yang ader COP ukhwah ke, symbol DAKWAH ker, aper ker... baru la btul... juz an opinion. mohon mencadang :: topik lain pulak dah hah!! ::


Setiap undi yang diberikan, sangatlah bermakna. So ape yg perlu sekrang nih. kita tunggu dan lihat sahajalah ape reaksi(tindakan) mereka. Adakah masih ngan pegangan primitive atau mula nak keluar dri kepompong.




Dunia nih kalo asyik

“…aku ikut jer…sbb DULU pon camtuh. Wat pe kite nak ubah…”

konsep tabi3 tabi3ien yang sempit ruang pemikiran nyer… some perubahan perlu ade. Agar tidak wujud rase BOHSAN. Something new itu yang ditunggu2. Kita nk cheetah. Bukan siput seivav. Agresif & active. No more LADEY2,say no to terHOMPAP2. wek buang maso, tenago yo… kalau xcubo, sapo nk tau kan??!

2 comments:

sayalah said...

tumpang lalu jap :P
nk out of topic gak..psl boikot tuh
kalo yg dah beli dari awal sblom kite tau psl boikot tuh, nk wat cmne.. kalo buang jd mmbazir plak
so at leat try la boikot mende2 yg blom/akan kite beli
try cari alternatif..utk mase hadapan.. yg dah terbeli tu xpe ar
huhu tu je

nadzeem said...

hahaha..xder2,kalo hangat sgt kan...mean, nak sgt boikot tuh...mestila kena buang ape yg ader..

kang kalo ade mende nyer, tgok2 jer trus teringat kt negara yg sibuk nk diboikot tuh= sakit hati.. bek ngelaih*utara slang* suma yang ada...biau satu ain produk pon xda... barula btul...(kalo nak di ikutkan semangat yg nk boikot tuh la...)

sori la kalo xfaham...heheh..

btw, 4me... kalo suke kate suke. kalo xsuke, buang jauh2.. wat pe la nk simpan lagik mende yg kita xsuke kan... tul x....

da TERbeli??! gelak guling2...hehehe
k, thanx coz bgi komen erk...kuikuikui