FORTITUDE GOLD

FORTITUDE GOLD

Wednesday, January 30, 2008

:: wiF besDayMan ::

..salam sumer..

Menyorot kembhalee kenangan n memori semalam. Ader sumthin yg touching2 nih telah berlaku…erm, xtau la kalo yg len xrase. Aku jer ader extra feels kan. anyway, ia TETAP touching.. suke aku laa!! Hati n ferasaan haku… boley emo cam gituh??!!

Siang nyer sibuk ngan greeting n wishing. Wishing star**boley!!** malam nyer lak eating n ala2 gathering… very da happening dat coolly(btul kew word nih??) & rainy night. Mengharapkan snow. Alih2 hangin berlintang pukang yang datang…ader siap tuh, melayang2… tuh laaa, makan lebey skit erk, sambal lebeeey!!**tetibe boley!!**

Siyesly la, malam tadik hatta sekarang pon. hangin kat luaq tuh kan me lagik la menderu nyer, kalo der sesape yg teramat feeling Diva xhengat tuh. meh ler dtg ke toul kareem street nih, kita wat rakaman album**matila KESETIAAN**, pose2 angin sikit. Xyah gune big giant fan. Nih original n nature nyer angin… nak ader mende2 terbang, aku ley sediakan pasir n sampah sarap. Huahahaa. Terbang la ko ikut suke.

Selingan jew la tuh, xder nk panjang2 nyer… iyer laa, kite nih xder idea kan. nk wat post berjela2 cam org tu, balik2 word n term yg sama. Yang len, YANG ADO!!!. Kite ketandusan idea, kering idea n macam2 lagik laaa*motip SENTAP!!**

Citer back pasal last night. Besdayman blanjer we ols. Makan. Very da baik hati pemurah orang nyer. Nk tau tak baper dia spend tuk kamirang malam tadik??**pose2 sua mic kt audience ** nak kew nak?? Jom kite saksikan apa kata penaja. Kite berjumpa sebentar lagikkkkkk**feel talkshow sendiri, boleyyy**


--c…. bapak byk xhengat.. tapi xper, ank wimau kan men lagik byk tuh, anka wimau,perut beruang…*Ops!!--

Dia xbagi la plak gtau**fatwa sendiri* .... nk tau, tanyala empunya badan erk. kang aku gtau kang, xpasal2 sumer statement dia yg dia bgi kt fs n komen di tarik balik. langsyung xyah… faham? Xfaham ?? dia cam nih, statement yg aku maksudkan tuh is, he’s said

“…thanx being here being there…” “… thanx 4 da wish n so on…” <- tuh la antara statement2 nyer

Kalo aku bagi tau nilai sebenar. Nnt dia tarik balik lak +ve statement tuh. alaaaaaaaaaaaaaaaa… aku kan dahagakan +ve comment n though jew. Ko xtaw keeeew???! –Ve2 nih mane ley nk kat aku kan!!! Bak kate org tuh. kerna sebut harga. Putus kawan. Or paling2 pon. SENTAP & DQ.. xker fening klo cam tuh??! xmoh tanggung risiko..**dan2 nih xmoh tanggung risk**

Wuteva~!!! Again, epi besday to u my fren… sedap sgt mkan malam tadik**free. Sedap laaa kan** semoga tuhan ja yg membalaz jasa baik kamu ituh.

Owh lupe, bab touching2 tuh erk… sbenarnyer malam tdik dia(besdayman nih lah) wif his ex2 housemate getting gather2…


--re-Union baiyt adha--

waaah, besh nyer kan… aku nk wat gak la nnt. Nk ku seru si deadcrow tuh "iduop" khembalee. Biau zaman 2005 ituh khembalee mengukir senyuman dan tawa manis yang xkan dilupa sampei biler2…


--jamban hok ku, telo hok mu… sado dok ku, poni ker tu…*mandrem siam, boley!!**--

Sekian dri saya..

nadzeemydeal

3 comments:

maTAQ said...

ala deadcrow tu bukannye larik jauh sgt pong.. pindah tingkat jew.. blok still same.. kalu nak gather2 tiap2 hari pon bole.. kiteorg ni cume ade special2 occasion camni jela baru bole buat ala2 reunion nih..

indeed i really miss my tym with them before.. what a sweet memory!

nadzeem said...

owh..
kalo ko miss,
apetah lagik aku,,
huhuhuh.

jauh xjauh laa.
tapi tetap tak satu umah...

liar btul la gagak nih,
huahaaha
**sowie crow**

halim bile dh ngomen said...

aku nyebuk, aku nyebuk. TETTAP!!!!!!!!!!! Kot ye pun!!!

ha ah la, kan slalu... masteng2 dah bw diri di samping hati yg luke lare. ape cite?! skali/a jumpe-jampan (bahase baru boleyh) nih, merieh la kari tu sikit (mariah carey boleyh?!!!)
u ols 1 tapak binaan pun, kami terpakse menapak ade la kalau nak jumpe-jampan nih. silap haribulan ade yg kene kapak?!!!! kwang3x (bak kate org tuh)