FORTITUDE GOLD

FORTITUDE GOLD

Saturday, January 16, 2010

:: laut mati ::

Salam semua

Motif memasing berlumbe2 nak update post pasal semalam?!!!! Hahahaha . aku pon sama~

2 minggu berturut2 sakan berjalan serata jordan... mungkin ini kot kali terakhir & pertama aku berada di tempat2 ini.. last week kat Jerash dis week kat dead sea...

Huh!! Penat semalam xabis lagi… seharian ngan family day mep5. Yeah!!! Ada gak program outing batch 2005 nih akhirnya. Setelah sekian lama memasing menyepi & tidak berjumpa ramai2. ( ramai ke?! ) L

Kalo xsilap aku, kali terakhir yang betul2 kitorg gather ghamai bagai nak rak( riuh rendah xhengat dunia ) masa MALAM TEMAN TAPI MESRA. 2007 I guess. Kalo de salah tolong betul kan ek. Lelagi pada pemenang TEMAN TAPI MESRA of da year.. sweet sgt malam tuh. Siap kena sound ngan arab blok sebelah!! Alaaaa. Kecoh r.. cam la diorg tuh xpenag memekak. Ahakx!!!



Cume yang bezanya kali nih, kami berkumpul diluar radius hijazi. Ke laut mati katenye( bukan plan asal ). Oleh kerana beberapa perkara yang telah diambil kire sewajarnya. Plan bertukar ke laut mati. Kire orait laaa kan, dari trus terperap kat irbid nih.


--1st game, CAPKLICAP... awe, aq & jedi --

Satu perkara yang korunk kena tau, da 5 tahun aku dok snie. Semalam 1st tym pergi laut mati weyh.. hehe. Dak2 semua xcaya… nak buat camne, xde orang bawak kita jalan2 wak.. camne nk g kalo gituh. Agi pun mane lah orang sudi nk berjalan.travel ngan org cam kita nih. kan kan kan??! tul x mista Q ( bukan name sebenarnya )


--set2 org tua... msih ligat bergaya bukan2.. yg feeling lebih pun ade. hahah--

Almaklum je laaa. Nk bermusafir nih, mestila seharuznya dengan mereka2 yang persis malaikat, apa yang dikatakan ( perintah ) dituruti. Aku nih lain, asyik nk bantah je… alih2 xyah kuar jalan2 ngan aku pon xpe weyh.. xluak pon.. lelagi la kalo ngan set2 tunjuk pandai nih.. cam dia jer la power. Itu ini. Haih… xley aku camtuh.. well. Itulah kehidupan.. heehehe

Berbalik sal laut mati tadi… disini ade beberapa pic yang aku pilih tuk kenangan kita bersama. Xtau la kalo der yang xmo muka dia diletakkan diblog nih. maka beritahu aku ek… akan ku removekan sesegera mungkin. Macam2 elergik budak2 cnie. katenye, kalo masuk muka( photo ) dalam blog nadzeem,fred. Ibarat mcm masuk kandang khinzir, jijiknye laaa hai bukan main..


--rakan media sisir pantai. setia ngan cam diorang. credit to them all--

Hurm… bile da jadi camtuh… xpe laaa.. aku xde hal la… xde nak amik hati pon. It’s ok for me, gud for him as well.. xde nak heart2feeling segala. Bagi aku mudah je, hidung xmancung, pipi pon xtersorong2… simple deal!!!

--one of ma fav pic... friendship 4ever--

dat’s y, kenapa in certain invitation aq skip or berkeras xmoh datang. Coz aku xnak dia jijik ngan majlis orang lain kerna aku. aku redha ngan semua nih. kite tidak boleh memaksa orang tuk terima siapa kita. manusia xnak trima or jijik ngan kita itu bukan persoalan besar. yang penting, kite bukanlah yang terjijik disisi tuhan. Amen…