FORTITUDE GOLD

FORTITUDE GOLD

Saturday, January 09, 2010

:: jerash ::

Salam semua

Weekend activity… hehe. Simple jer.. 4thn duk cnie. 1st time aku jalan kat tempat natang alah ni. Overall, xder ape sangat. Melainkan hanya batu semata. Haih!!~


dengan kuasa angin, maka ghambut ku berkibas2. ahakx... tetibe tringat kt ombak.. arghhh, windu nye laut & pantai.. sini??! aper ade?! ADOOOOO. ahakx.

kibas2 ghambut aku nih, xde la smpi kuar bau hapak... sebatu boleh bau weyh!!! yang xtahan tuh, si pembawa bau itu, bukan la brambut panjang pon... haih... then ader hati nk ngata org.. ngaku dulang paku serpih weyh, ngata, jaja criter orang.. dia yang hapak lebih!!! adooooooi, ape da..

aku pon xde point & tak berminat nk balas balik kenyataan dia tu, lantak p laaaa.. bile kite dok balas2 statement orang. tambah2 yang xde point or xde NILAI. ibarat as sampah... juz let it go... dengar2 pun, wut dunno je... coz, yang bcakap itu pon, TAK SEDAR diri atau dalam istilah lainye, adalah GILE.. hilang akal orang kata.... lainlah kalo statement dia tuh, memerlukan respon jawapan LEBIH ilmiah. itu aku suke. hehe.. kenyataan2 sampah n busuk cnie. bukanlah stage aku tuk respon.. sekian...

tambahan agi, memang padan la pun ghambut dia ( ghambut ke masalah nye??! ) xpanjang, keras persis penyapu yang da diguna 7generasi, 7 keturunan. Dipandang dik mata pon xlalu, apatah lagi sudi… sekilas pandang, cam MOP pon iyer gakz. mana2 la… yang penting, mungkin dia tahu mana jenis yang layak n sesuai tuk dia.*ops!!!

Batu tuh xkesah la sgt.. hat aku kesah is batu2 yang dibina semula… huh!! Quite disappointed. Mean, da x original.



Orang musim2 xm nih, aku sempat lagi melangok kehulu kehilir. Ahakx.



Fred @ JERASH 8 jan 2010

1 comment:

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....