FORTITUDE GOLD

FORTITUDE GOLD

Tuesday, August 11, 2009

:: nak sgt taw!! ::

Salam semua

Ape yang kaw nak sebenarnya??! Nak aku bentangkan jadual harian aku depan bijik mata kaw baru kaw boleh diam. Menutup mulut atas bawah kaw tuh? - speciali for gurls, coz gurls ade 2 mulut. Malah ade kajian menunjukan ia boleh jadi more than dat*ops! ADE AKU KESAH berapa byk pon!! atau menutup mulut l*h*n*t kaw tu? ( for guys )

Perlulah aku mengLISTkan tentative perjalanan harian aku buat tatapan kaw! Senang nanti kaw nk ngekor aku kemana jua aku pergi. bile lak abah aku upah kaw!!! Bile lak mak aku bayar kaw for those jobs?! Xyah susah2 kan diri. Cukuplah buat mase nih, aku meletakkan tentative harian aku. kalao tetibe masuk berita atau press. Kaaw cari jer aku kt tempat2 ini ;-

>> 1100 – baru gerak ke KL, sekitar times square… level 5 ( AMPANG SUPERBOWL ) layan boling tuk segame dua( konon nye segame dua!! )

Then lepak bace2 buku kt BORDERS. Rajin x aku?! ahahahaa

Lunch kt memane yang sempat.. ahakz!! Paling penting. Aku xlayan FAST FOOD k…

>> 1400 ( termsuk zohor ) – sekitar PAVI… level 3 & 4 wings kiri (side wayang ). Carilah aku kt ctu.. xpon kat starbucks. Ensyallah ade aku kat ctu. sesambeil bantu membungkus peluru tuk Israel.. ( kan product starbucks tuh menyumbang ke Israel.. xtaw keeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! )

Kat pavi pon aku suke lepak kt times bookstore. Konsepnya, kemana pon kite berjalan. Pencarian ilmu itu tidak pernah terhenti… melainkan jenis yang dok umah, melebar punggung. Melabuh telorrr.*ops!!!

>> 1600 – around BB plaza. ( sg wang plaza ), cari kat kedai ROMP atau saloon!! Layan basuh rambut n beborak ngan kawan2…

>> 1800 – kat LowYatt… survey2 gadget.. konon2 nye cam duit bertimbun2 ibarat bukit menggunung tinggi!! Ahakz

>> 2000 – pas maghrib, balik umah. Mandi2… ready tuk night life lak… lepak ngan kengkawan KL.. mengeskplorasi kehidupan Kuala lumpur kala malam, bulan mengambang. Huhuhu

Ujung minggu, ader mood… kita clubbing. Xde mood. Lepak2 sajork… yer!! Aku mmg layan club. So??! Pernah orang tahu kenapa aku layan club? Penah orang peduli kenapa aku masuk club? Pernah??! Pernah?! =(

Begitulah secara kasarnya jadual harian aku… melainkan hari rabu & ahad.. aku gerak ke KLCC atau tempat lain. tgok keadaan. Kekadang OU. Midvalley aku xberapa sangat. Ntah r. xtau nape!! Bohsan. Same gakz ngan sunway pyramid. Ntah ape ntah ade kt ctu. huhuh memBOHSANkan!!

1 comment:

joey said...

salam...
dear nadzeem,
we need to discuss about smthing...
~joey~