FORTITUDE GOLD

FORTITUDE GOLD

Friday, January 18, 2008

:: HaiR ::


1) RAMBUT LURUS -
>> bijak, seorang yang happy, bergaya,
cemburu,dan pandai dalam menguruskan
sesuatu tanpa pertolongan

:: exactly ya!! Cam I kan.. mmg suke tolong2 orang nih… wat amal jariah sesame manusia la katekan… biar pon orang wat jahat ngan kite(siap menderem lagik) tapi I tetap percaya, tuhan sentiasa besama ngan hamba2NYA yg sabar…huhuhu. Kite settle masalah kite sendiri… xyah cbuk nk libatkan orang len. huhuhu

:: bab chemburu tuh.. I xder erk. I sentiasa ngan diri I ja… xder aper n sape pon I nk jeles2 kan… xkesah pon…huahahah

:: I xpandai bergaya laa. Len la org tuh, tiap single hours, gaya saling bertukar ganti… gaya TIDOW!!! Huahahah. **Matila kaw**

2) RAMBUT KERINTING TEBAL-
>> kurang bijak, degil, cemburu kuat,
romantic,banyak pergaulan dan susah
dalam menyelesaikan masalah diri,
tidak suka termenung..

:: feeling kaw tuh alicia KUNCI2.. huahaha… bijak xbijak tuh, kaw tetap scorer kan!! kaw study per hah?? Ker men ‘toyol’ tym xm ha??!!*speku boley!!!**

3) RAMBUT KERENTING NEGRO-
>> bijak, ego, cemburu buta, romantic ,
memilih dan mudah mengamuk bila
susah hendak selesaikan masalah

:: nih orang pendalaman kt RAUB tuh, xpon set2 ulu sg tembeling**hampun JOE** betul la kan, aku der salah cakap kew?? Or sekarng nih smggu 5 kali masuk SALON wat perm?? Huahahaha. Aper2 pon, wambut kaw n kaw mmg la kawan aku… u besh n great MAN!!! Kaw pon suka amok2 gak kan, lelagik la kalo laki kaw orang ngendeng ckit. Habis sume bende berterbangan kan*opsss!! Buka diari lame**

4) RAMBUT IKAL MAYANG-
>> bijak, berfikir sebelum melakukan
sesuatu,berfikiran terbuka, banyak
pergaulan, dan mudah memaaf
kan seseorang dengan kesilapan lalu.

:: hengat kaw ayu/ensem/chanteuq ngan ikal2 gituh??!**tetibe kan**. Orang2 ikal nih, byk nyer suka pakaiTALAM.. kekadang tuh, kita nk makan berjemaah pon xboley, abis TALAM kt dia jaa, da pinjam xreti2 nk pulangkan lak tuh**KOMPIUS MODE**

5) RAMBUT HALUS/LEMBUT-
>> bijak sangat, memilih, pemaaf, manja,
tegas dan cepat melakukan
perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.

:: nih pandai tul jage wambut, WELLA da confirm da nih… xpon ALFAPARF. Keep it up!!! Kalo x, xder nyer kaw dpt wambut halus/lembut. Cam ivanka @ Jessica Alba

6) RAMBUT SIKIT-
>> bijak, sentiasa berfikiran negatif
pada seseorang, ego,dan pandai
membuka perniagaan walaupun kecil.

:: byk sgt berpikiau nyer nih… ckit2 wmbut dia guguq… sambel pikiau, sesambel garuk. Mau xilang wambut camtuh. Pakai syampoo cap bunga tanjung lak tuh… mmg PADAN.. len kali nk ilang/kurangkan keguguran wambut dek kerna garuk2 tuh, pakai laa produk loreal @ NEXXUS.. bru vogue.*matilaaa kaw**

7) RAMBUT PERANG-
>> kurang bijak, berfikiran terbuka,
pemaaf,sosial dan bijak lari daripada
masalah.

:: kalo nk bijak, kaw blonde kan ajer. Nmpk omputeh ckit…waaalaupon IDONG kaw tuh selebar pinta, sekembang mangkuk*ops!! Matilaaa JAWA** bijak lari dri masalah kew bijak cari AUTA?? Haaatuih!!! reKjeS sgt~

8) RAMBUT TEBAL-
>> bijak, degil, cemburu, romantic,
kasar, banyak kawan, dan pandai
mengambilhati seseorang.

:: tang jelesi tuh kite setuju ler… mmg pong!! Kuat benor jeles nyer… dia xtau yg kite sayang kt dia. Ader kew dia kate kite nih bahagi kasih antara dia ngan orang len… xfatut betul m’pertikaikan kaseh sayang ku inniew.<-statement booley!!! Pandai amik hati, cepat juga makan hati… romantic sgt kah??! Biarlah rahsia.. (*_*)

9) RAMBUT KUSUT-
>> sangat bijak, berfikiran terbuka,
banyak pergaulan, garang, susah nak
memaafkan seseorang, dan pandai dalam
mengurusan sesuatu tanpa
pertolongan.

:: Tuh diaaaa!! Byk pergaulan katenyeh… mau idak nyer,da kusut masai.. xder la org nk dekat… tuh yg dia try to make relationship wif others tuh.. tapi sekor pon dak MAU!... boley!!! kot2 ader haiwan buas ker dlm ‘bush’ tuh… xker naya jadinyer… mmg lew xyah pertolongan.. u know y?? sbb ader binatang yg jaga kt atas MAHKOTA tuh…

10) RAMBUT BERUBAN-
>> kurang bijak, suka termenung, sosial
sikit,berfikiran terbuka dan pandai
selesaikan masalah diri..

:: paling fenting!!! Da TUA, usia senja…**HUKUM ADAT** maka, bnyakanlah amalan tuk bekalan diSANA nnt. :: wink ::

11)TIADA RAMBUT-
>> (Botak) ..kesian.

:: xpon baru balik umrah @ haji… kena tahalul ^_^

12) RAMBUT WARNA KEMERAH-MERAHAN ATAU
KEHIJAU HIJAUAN -
>> itu rambutaaannnnnnnnnnnnnnnnnn.....
Huahuahuahuahua

2 comments:

glattier said...

interesting post...fakta atau auta neh...hmmm...rambut glaTT tade ke?

nadzeem said...

galttier nih sape erk??

fakta + auta..
2-2 skali...
hehheh