FORTITUDE GOLD

FORTITUDE GOLD

Tuesday, January 29, 2008

:: ePi besDaY ::

..salam sumer..

Hameiik kaw!! Selambak kek aku bgi… xder yg real. Ala2 maya gituh pon, jadi la erk.. kekadang nih, dlm idop kena belaja telan air liur jaaa… kuikuikui

Huh~ arinih 29th jan erk?? ader aper ntah event arinih… hehehe. Eh adelah… ade sorang nih besday dia 29 jan, ari nih la kan??! ermm, aper da aku merapek nih, kok yer pon kan!! trus jew la ker main point nye, kok yer pon!!!

K la, senang citer nk make easy to understanding. I tell la da true stori here. Today is my fren besday. U know who?? Of coz la kawan lama sejak 8 tahun lalu. Who?? U want to know?? His name is TARMIZI. Hehee

Aku panggey dia, ngan nama yg aku mula2 kenal, aku xkan memanggil dia ngan nama yg dia dapek kt sini. Nama aper tuh, pepandai la korunk kt luaq tuh carik na… kalo btul ade aper2 pon, tetap aku letak name dia mizi @ mijie. Coz maseh ader lagik bunyi ngan name asal… kuikuikui

Erm, di sini.. ingin ucapkan selamat ulang tahun kelahiran yg ke 2*.. kire sendiri la erk.. kang kalo kite letak kan kang, len plak jadi nyer. Bak kate ader org ‘mude’ tuh<- ferasan xhengat nih!!

“… 2* tuh muda lagik la, tgok muka aku.. still tegang n cantik lagik kulitnyer…” nk tau sape yg cakap nih?? Matila aku bgtau kang. Huahahaha

Jups2, aku nk jawap sat statement dia tuh..

“… eh sund*Ls(blum aper2 da kena sund*L)!! kenapa plak nk ukur n sukat kemudatuaan ngan melihat pada kulit wajah?? Sah2 lah ko men cocok2 kan. xcollegen, botox.. xtau kew haram deik oi~(isu hot skrg nih)

one more thing, iyer laaaa, muka jew tegang menegang, gebu segala kan… tapi hat “dalam” tuh ado penah kaw jage??*ops!! Luaran jew meletops. Tapi set2 dalam, YANG ADO!!!!. Xyah laaa nk bangge sgt ngan kegebuan tuh. kalo yg dlm2 tuh xjage. TETAP tau!!!...”

ok2, udah2 lah tuh erk… nih entry pasal org len, bukan dia tuhak disedar diri tuh**yeah!! Aku mseih muda u ols**

tapi… ader gak relate2 nyer nih… yg menyambut ulang tahun kelahiran arinih menuju ke ambang tua tua veteran**lariiiiiK**.. aper2 pon, usia bukan lah segalanya, yg penting amalan diri yang terbaik ituh yg jadi pengukurnyer… kalo usia muda pon, ape salahnyer nk wat amal2 lebey kan. berbanding yg da xberdaya tuh(usia) hauahaaha.**merapu jew**

Wajah2 besday boi*ops!! Salah, BESDAYMAN bru btul!!** da cecah 2*an nih kan… aper lak main boi2. Huahahaha. Susah btul nk carik pix2 dia yg solo. Byk nyer ngan ‘teman’ dia…**sapa xtau, larikkk**

yeah dear fren, semoga panjang umo murah rezeki. Hope persahabatan nih kita akan berterusan hingga ke padang mahsyar kelak. Nk senang xsenang. Nk susah xsusah… gudluck n all da besh in ur study… daku sentiasa mendoakan kejayaan dikau** nih siyes nih occay, bukan propah!!!**

ta8 care every day, n every where. maklum laa, da makin 'lanjut2' nih kan. bukan larat sgt..*hampunnn nah!!** aku tau ko sedey sbb xdpt nk celebrate ur besday wif baby tersayng kan. xper laa, 4 sure nnt dia balik, dia beli kek @ present tuk his beloved …..(xmoh cakap, nnt kena marah) miehahaaha

walaupon ko xbgi aku publish pix2 ko. Sempena 29 jan nih, setahun skali pon… aku nk gakz letak ur ensem gud looking face kt cnie… degil2 pon, setahun skali jew kan… huahaha. Aper salahnyer nk wish2 via blog n post nih kan… xgituh KEROLLLL** geram maseh tersemat!!**

sekian dri saya.

Nadzeemydeal.

7 comments:

maTAQ said...

sabo jele.. anyway thank u soooo much for d wish.. ni yg i sayang u lebeyh nih hehehehe..

btw, malam ni aku ingat nk belanje ko g popai.. datang tau.. mase nnt aku confirmkan kendian ek

skali lagi trimas!!

nadzeem said...

ko ler org yg byk bersaba ngan aku...
jazakallahu khaira...

walaupon....
walaupon aper. xtau!!!**

kuikui..
wahh, baik nyer...
bab2 makan nih..
kalo tolak,
rugi kan...
ahahahaha

btw,
thanx ^_^

halim bile dah ngomen said...

aku tettap nak nyebouk nih... hello ajak nadzeem je kew?!!! aku kat m'sia nih tak nak ajk... Seddeh nih...

motip... kegebuan muka!! kejambuan boleyh?!!!

maTAQ said...

aku nak ajak tp xkanla aku nk ajak kt sini.. saboler.. huhuhuh

nadzeem said...

hahaha..
saye xley masuk campur erk..
nope my business.

yg boley di katekan disini adalah,
amik ler parang kapak kt cnie,
then bercekau la korunk**matila batu api kan!!
huahahah

maTAQ said...

aku kapak ko dulu.. boley? huahuahua

nadzeem said...

oit..

kapak la..
kalo nk rase kehilangan besar..
kuikuikui