FORTITUDE GOLD

FORTITUDE GOLD

Tuesday, January 05, 2010

:: reply sms ::

Salam semua

Alhamdulillah… terbalas jugak semua SMS & MMS new year aq. Maaf la ek lau ade sesapa yang dapat lambt tuh. Kekangan masa kekdahnya. Bukanlah aku nih patjam memicit2 pad henset tuh. Huhu. Lain la sorang tuh. Boleh reply SMS sepantas 3saat sajork. Waaaaalauponnnnnn, no2 n urup kan pad tuh disappeared*ops!! telepas lak. Ahaha. See, betapa GAYgihnye dia bersms bagai.. tuh laa, rajin sgt anta2 ihya’ & tazkirah.. pad henset naik lusuh pon tetap xmoh tukaw taw.. ZUHUD sgt kaw… kelasssss!! Tabik spring laaaaa.. nih bukan carutan k. malahan, satu motivasi smoga anda meneruskan dakwah2. Biarpun dengan papan kekunci telepon yg slayak nya dihumban ke sungai gombak*matilaaaaaa

Bukan ape, kita nih kan PELAJAR, mahasiswa kelas pertama. Perlulah diutamakan PELAJARAN konsepnya. berSMS2 nih sekadar kerja sampingan, kala xder mende nk buat. Or tidak lain tidak bukan. Adalah tuk menggatal, menjalangkan diri. TETAAAAP!!! Dengan SMS pon jadi… bayangkan, kalo jumpa face2face. Adakah seperti ladygaga*ops!!! aku xmention ssape ek. Jgn kaw maki aku. wakakaka. Sapa makan bab* dialah yang akan masuk neraka, kerana haramnye bab* itu. Kannnnn!! Hokum sgt!!! Well, inilah bi3ah aku pon, bi3ah HUKUM menghukum. Aku je belum berkesempatan nak keluar hokum, sebab xder TAULIAH… eloknya, aq nih bersikap HUMBLE sajork laa. Kan humble itu sifat nabi… huhuhuh

Ade 2 set sms yang da aq reply. Satu no Malaysia ( yg maxis tu ).. hurmmmmm, nak Tanya ckit la pak2 & mak2 ustaz ustazah yg tahu HUKUM,

Soklan : -

ape hokum kita pakai line maxis??!

:: yang kusut ::


--gambar dalam kelab... soklan..."...sape tahu, nih kat ane??!..." siapa dapat jwab aku belanja steak TGI... huhuh... e-one, akmal, eika, fiqa, eryn.. korunk xley jawab!!!--

saye nih, budak baru belajar, haruslah memohon tunjuk ajaw. Bukanlah dibiarkan begitu sahaja. Mohon dapat memberi sedikit pelajaran erk. Ahakx

Satu no lagi, no cnie ( orange ). Nih pon sama, ape lak hokum pakai no orange??! Adakah talian umat islam itu hanya 244340. Kalo pakai no lain itu berdosa besar?! Mohon fatwa jugak pasal mende nih… biasalah kan, kita ni.. nak tau hokum jer. yang lain xmo.. ada sesapa ley jawab?! Atas rasional ape? N nas serta dalil ape… jangan cakap atas angin ek… lebih baik yang menjawab soklan2 nih, adalah yang BERKEPIAH serban JUBAH bagai. & set2 tudung langsir. Bought from KAMDAR. Memang berbaloi~

Yer laaaa, orang xberjubah serban kepiah ini xboleh bagi pandangan n disekat dakwahnya.. begitu juga bagi yang bertudung2 shape nih. bawal ker, siakap ke, senangin ke… apatah lagi tudung double diamond kan… lagilah diLARANG sama sekali… huhu. So, YANG TERBAIIIIIIIIK nye, biarlah mereka2 yang berpakaian seperti dikatakan awal tadi tuk beri penjelasan. Kita yang xde ciri2 SOLEH SOLEHAH SIKAH SIKAHAH ini. Tunggu jawapan dari mereka ek…

I’m not PERLIying or ape ek… I’m serious… dun take dis as joke or wut… aq da xde masa nk bergurau dengan perkara berkaitan hokum hakam nih. aku tahu ( dengan ilmu sikit yg aq ader nih ), adalah tidak baik untuk memperguraukan atau mempersendakan hokum hakam. Coz setiap hokum yang dikeluarkan, adalah berdasarkan NAS & dalil. Imma quran alkareem mahu pon sunnah syareefah.. plzzzz erk… da bohsan ngan FATWA2 tanpa nas nih. skrg nih kita perlu tegas dalam meletakn hokum. Istiqra’I kulliat masalah, kendian dikeluarkan juziat2nyer… sebelum ade istiqra’iah. Maka jangan sesuka letak hokum… wallahua3lam…

1 comment:

Anonymous said...

r u a moron? too much skank bitch stuck up in ur filthy body i guess