FORTITUDE GOLD

FORTITUDE GOLD

Thursday, September 18, 2008

:: bowling ::

Salam semua…

Hampier tamat 2/3 ramadhan dah kita nih kan… sedar xsedar. Kita makin menghampiri akhir nyer bulan barakah… hurm, bersedia kah kita tuk mengharung hari2 mendtang untuk menemukan kita ngan ramdhan 2009??! Nk mnuju ker masa itu, pelbagai mehnah dan cobaan yg perlu ditempuh.. aduhai dunia, banyak benau liku2 onak ranjau di dalam mu… ya tuhan, berikanlah hamba2 MU ini sedikit kekuatan. Agar kami semua mampu bertahan dan berdiri tatkala gelombang bala dtg menerpa… intro berkonsepkan ramadhan :: peace ::

Lama lagi ker aku nak kat cinie(malaysia)??! Aku secara jujurnyer, sangat rindu ngan kehidupan KAWAN2 MELAYU ku di irbid. Bukan ngan kehidupan diBUMI IRBID. Xder maknenyer nk merindui kehidupan irbid lyk TAHI iitew. Tapi, aku kena gak la +ve thinking.. manusia(org2 beriman) itu makin hari. makin baik dri semalam nyer. Esok lagik baik dri hari ini. Bak kate org2 bertaqwa kekdahnye~ xkan nk dok kt takuk lame kot.. xbaper elok la kalo camtuh kan!! semoga bertambah bertamadun la org2 tanah tumpah darahnyer di irbid tuh erk...mudah, mudahan~~ nih doa nih,, aminkanlah~~ kate org islam itu haruz n digalakkan mendoakan untuk sedara seakidah.. maka, kita pon doakanlah tuk depa2 itu....

Any way… da ramai naw da nih Tanya pasal tournament bowling edisi syawal 2008. Matila setahun sampei 3 kali korunk nk bantai tournament kan…igt ape..! da xder mende(acara) len nak dihebohkan, tournament korunk jew yg aku nk eboh2 kan.. huahaha. introspeksi pon liat nak hadir.. apetah lagik kelas keagamaan such tafaqquh... nih keduniaan nyer game di heboh2kan...


haiiiih!!! kecik ati org kt biro agama tuh. majliz dia YANG ADO!!! org dtg... yg ala2 hiburan HUHAHUHA nih gakz, korunk bagai nak RAK mintak...!!! tuh belum masuk lagik ngan MEKAP nyer... xyah cakap la kan... nk org ramai join mende camtuh... meh bagi kt aku handle.. ko tgok baper juta jemaah yg join.. *ops!! gila kuasa nih** Bukan aper, tggu2 la abiz pose dulu. Tggu aku balik sane sebenarnyer pon…

sebab nyer, nnt buat kerja sendiri. Orang xberkenan. Nk buat aper2 kena bawak bincang.. maklumlaaaa, zaman2 skrg ni. Banyak pulak yg suke men touching2… xcakap kecik ati, xdibagitau… kate ape gune jawatan peranan dlam persatuan.. da tuh cam no??!!! tunggu jer la erk..

kok yer pon nak carik teammate. Sabar2 laaa. Aku pon nak cari teammate gakz. Piker korunk jer yg nk medal tournament tuh?? Aku pon berkeinginan jugak beb… bak kate org2 negeri.. jangan dok pikier tali poghot sonak ghaso sendiri yo!! Oghang len ghamai layie.. igt posan atok nenek, oyang oneng2 semuo tuh yo

ok la.. ader hal la nih. Nk kua sat.. aper2 hal uptodate kendian erk.. da~~

1 comment:

aemanweirdo said...

asek men bowling je kao ni eh...gugugu nak itot tp xckp budget gugugu