FORTITUDE GOLD

FORTITUDE GOLD

Thursday, February 07, 2008

:: JaLan2, wiNteR moDe (ii) ::

Pakcik sengal cam L*H*T…

Eeeeeiy. Gerem banget nih…dia boley la stuck kt emigresen*matila ejaan** tggu si mangkukHAYUN tua nih punyalah lama… mende boley 3min, tggu ngan LADERAN2 dia, trus jadi 30tahun… syi*l la weyh… kite jam da kul baper nih, nk org lain yg lambat n kendian pon dah settle, kite yg datang awal nih, x sudah2 lagik. Kalo di buatnyer time tuh aku rajin, mau aku kire berapa orang yg masuk area emigresen tuh…BEGHAYUN btul laaa.

Igt aku nih cam siTAURUS kew(bukan nama sebenar)?? Xboley tggu orang tapi biar org TGGU kite… aku bukan jenis yg cenggituh,coz kite one of punctual nyer orang erk**matila TIPOOO** huahahaha. Sape kenal aku, dia tau la erk, TIPOOO or TIPU..kuiukuikui

Nih daghah da mula meluap2 nih, dia boley lak ngan muke TUNGKIK itik nyer, isap wokok kt depan aku(kitorg). Elok nyer aku nk sepak jer his ass,vavies nyer ko!! P laa settle kan aper masalah ko tuh, aku dah tggu lame nih, igt mase nih tuk ko sorang jew kew hanjz!! Kan dah sumer p’kataan kluar…*ops!!!

Yang xtahan tuh, dia wat muka tuh, xtau ken k tgok muke kite camner lak?? hangin hantu da mula meresap2 naik dri ujung kaki nih… sikt lagik naik tang lutut kang, sia2 jew ader mati tertelan buku lali aku nih…eeeeish!!! Bengang nyer aku!!!

Kerna ader lagik bait2 kesabaran tuh kan, akhir settle down gakz urusan manusia “DURGA” ittiew. Abis mase kt ctu jew… dia xtau yg kite nih in da race… takut jew kena eliminate..huahahah

DAR3A-DIMASH-HALAB(aleppo)

Dri dar3a, kami trus ker DIMASH(damshiq) tuk amik train… criter byk n besau ader dsebalik train2 nih… anyhow, ia tetap jadi koleksi peribadi sajork… biau lew, dia n “family” dia jew yg tau. Bukan semua story sebalik tbir tuh nk kena reveal kan, len la si kiah geng BEDAH tuh, pantang gather2, pasti mengadu itu, menDOMBA inniew**lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk**


-1st class train… bile la JORDAN yang declared as arabs NEWYORK nih nk ado khan?!!!… air liur mmg free~…-


-satu2 nyer ader stewards dlm train(kt bumi arab nih), yg lain tuh ado kew?? Kok yer pon ader bangunan tertinggi di dunia(kateeee nye!!)-


-“…coffee or tea sir…??” erm. Cam dlm flight la plak… besh2, aku suke… tea la jadi pojaan hatiku.-


-makanan tambahan sendirik nyer, ader kew train sediakan toblerone tuk kaw!!-

2 comments:

heartbreaker said...

wa...bez bez bez..

ley x?? bl dgr ko cret..

rse mcm nk g je ngan ko..

"dato', sediakan tiket ke jordan..saya nk pergi sekarang jugak!!"..

hehehe

nadzeem said...

motip nk spedo kan ko..
carikla makhayam ko tuh..huahaha

aku xley masuk campur,
nnt ade yg mati xjmp2 mayat kang..
kuikuikui

dri ko g ngan aku,
bek g ngan BUJIE*ops!!
hidop lagik kah ituh makhluk??
*lariiiik**